За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

ВИЗИТ-КАРТИ, ИД КАРТИЦИ

разни визитки

Висококвалитетните визит-карти, во боја, се одличен начин да ги импресионирате вашите контакти. Тие најчесто служат за да ги споделите Вашите контакт информации, но, се и одличен начин за да се промовирате себеси или Вашиот производ, со реклама на задната страна од визит-картата.

Тука спаѓаат и ИД картиците кои можат да бидат со или без слика. Со нив ќе добиете и носачи за ИД картици - со штипка или на врвка.

Дизајнот на визит-картите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

Се изработуваат на висококвалитетна хартија, најчесто кунздрук 250 гр., но, во опција може да бидат и разни модни картони со различни површински структури и бои. Може да бидат еднострани или двострани.
Димензијата најчесто изнесува 9х5 см, но по порачка може да биде и друга.

Цената зависи од количината и типот на хартијата.
На пример: 100 класични визитки, на 250 гр. кунздрук, еднострани, со лого во боја чинат 300 ден.

Најмала количина е 100 визитки, кои можат да бидат готови за неколку минути, затоа што поседуваме специјална машина за сечење визит-карти.


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top