За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

КОВЕРТИ

коверти

Секоја фирма која сака да се афирмира и да има свој имиџ, треба да користи коверти на кои е отпечатено логото и основните податоци за фирмата, но, може и да се промовира одреден производ или услуга. Тоа е уште подобро ако се направи во боја.

Ние ви нудиме квалитетен печат и одлична цена, без разлика дали се работи за една, две или четирибојна штампа.

Ковертите се набавуваат од квалитетни производители и можат да бидат во различни големини.

Дизајнот на ковертите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и ќе добиете привлечни коверти.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината, бројот на боите и големината на ковертот.EditRegion1
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top