За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


БРОШУРИ, СПИСАНИЈА, КАТАЛОЗИ

разни брошури

Квалитетни брошури се едноставни за изработка кога имате вистински партнер. Ние ви нудиме избор и помош - за да постигнете извонредни резултати.

Брошурите можат да бидат комбинација од различни типови на хартија, како и од различни начини на печатење. Можат да бидат целосно во боја или само корицата во боја а внатрешноста на брошурата во една или две бои. Истотака, ви нудиме и голем избор на хартии, како и на финална доработка. Тоа значи дека можат да бидат превиткани како што ќе посакате, а можат да бидат лакирани или пластифицирани. За овој тип на производ најчесто, за поврзување, се користи хефтање.

Дизајнот на брошурите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.
За овие потреби, можеме да извршиме и фотографирање на Вашите простории или производи.

Димензијата се одредува по желба на нарачателот.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и типот на хартијата, бројот на страници, доработката - лакирање или пластифицирање и слично.

EditRegion1
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top