За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


КАЛЕНДАРИ

разни календари

Уникатните, висококвалитетни календари, печатени по нарачка, се одличен начин за презентација преку целата година. Тие можат да служат за промовирање на нови производи, за објавување на вашите контактни информации пред јавноста, или за подарок на вашите верни коминтенти со кое ќе ја изразите вашата благодарност за соработката.

Тие можат да бидат:
- за на ѕид - месечни - 12 лисни; повеќемесечни - 3-4-6 лисни; или постер календари - во голем формат.

Пример: Календар за на ѕид
33 х 48 см
на 150 гр. кунздрук
печат двострано во боја
поврзано со спирала

за 6 листен:
-
за 250 примероци... 112 ден.
- за 500 примероци..... 75 ден.
- за 1.000 примероци.. 54 ден.


Календар за на маса
15 х 16 см или 21 х 11 см
на 150 гр. кунздрук
поврзано со спирала

6 листа (12 страни)
- за 250 примероци..... 50 ден.
- за 500 примероци..... 36 ден.
- за 1.000 примероци.. 30 ден.

12 листа (24 страни)
- за 250 примероци..... 62 ден.
- за 500 примероци..... 45 ден.
- за 1.000 примероци.. 32 ден.

Постер календари,
32 х 50 см, еднолисни,
со пластични лајсни горе и доле

Може да изработиме и календар-планер во димензија 100 х 33см, со одбележани празници и викенди. Одличен начин, визуелно да си ја планирате работната година.

На истиот формат работиме и календари со ваши слики, од бизнисот или семејството...

Ориентациони цени:
- за 10 ком. = 1.000 ден.
- за 50 ком. = 3.500 ден.
- за 100 ком. = 6.200 ден.

. .
календар планер

Можеме да изработиме и МАГНЕТНИ КАЛЕНДАРИ за на фрижидер или друга метална подлога... со Ваша слика или лого на фирма...
може и 1, 2, 5, 10 или повеќе...

Како и ЏЕПНИ календарчиња...
може и 1, 2, 5, 10 или повеќе...

Дизајнот на календарите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален и уникатен изглед.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и типот на хартијата, доработката - лакирање или пластифицирање, поставување спирали и слично.

Горенаведените цени се без ддв и без подготовка и дизајн.
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top