За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

ДЕКЛАРАЦИИ

декларации

Декларациите се законска потреба во продавниците.

За таа цел ние ви нудиме изработка на декларации за сите ваши потреби, како на пример за текстилните продавници, каде се изработуваат на тврда хартија со печат во боја од едната страна, а од другата во една боја се претставени законските елементи: увозник, извозник, име на артикал, големина, одржување, цена и слично.

Правиме и декларации кои се печатени на налепница, во мали димензии.

Дизајнот на декларациите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите.

 

E
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top