ПРОИЗВОДИ
За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

WEB & Хостирање

Рекламни материјали
   
АЕРО фото/видео

 

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

 

ПЕЧАТЕЊЕ

Во можност сме да отпечатиме квалитетно и брзо на сите печатени продукти, како на пример: визитки, меморандуми, флаери, каталози, брошури, книги, папки и друго, со целосна доработка до финален производ, спакуван и испорачан до Вашите простории

- ОФСЕТ - до А1 формат

- ДИГИТАЛНО ВО КОЛОР - до 32 х 120 см - од 70 гр. до 250 гр. хартија

- ПЕЧАТЕЊЕ ДИРЕКТНО НА ЦД


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички

Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури / Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати

ВИП Хартиени нараквици

ВлезнициTop