За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


ФАКТУРИ / ИСПРАТНИЦИ
И ДРУГИ ОБРАСЦИ

Висококвалитетните материјални и финансиски документи, во боја, се одличен начин да ги импресионирате вашите деловни партнери, а со тоа и да ја промовирате Вашата компанија.

Тие треба да се слични на меморандумите, според дизајнот.

Најчесто се изработуваат на НЦР хартија, која има способности да го пренесува напишаното во повеќе примероци. НЦР хартија може да се најде и во повеќе нијанси на бои. Тоа е понекогаш потребно поради визуелното одвојување на копијата, според тоа кој треба да ја добие.
Димензијата е најчесто А4 или А5.

НЦР во боја

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и во колку бои е печатењето.

EditRegion1
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top