За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


ТЕФТЕРИ И НОТЕСИ

     

Тефтерите и нотесите се најчесто во формат А5, Б5 или А4. Истотака, најчесто, внатрешниот страни се печатат на 80 гр. хартија во една боја, додека корицата се печати на 250-300 гр биндек, во боја, и би требало да се пластифицира, поради трајност. Поврзувањето може да биде со лепење или шиење или со спирала. Понекогаш потребно е тефтерот/нотесот да биде со тврди корици, што и го работиме.

Дизајнот на кориците на тефтерите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на книгата ќе и даде допадлив и привлечен изглед.

Печатењето, најчесто се работи на офсет машина.

Цената зависи од количината, типот на хартијата, бројот на страници, доработката - лакирање или пластифицирање и слично.

EditRegion1EditRegion1
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top