За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

ЧЕСТИТКИ

разни честитки

Висококвалитетните честитки, во боја, се одличен начин да ги импресионирате вашите деловни и семејни пријатели.

Тие најчесто служат за да ги изненадите и да им го честитате нивниот празник, роденден, слава, годишнина и слично, но, се и одличен начин за да се промовирате себеси или Вашиот производ, со реклама на задната страна од честитката.

Дизајнот на честитките е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

Се изработуваат на висококвалитетна хартија, најчесто кунздрук 250 гр., но, во опција може да бидат и разни модни картони со различни површински структури и бои. Може да бидат еднострани или двострани.
Димензијата е по желба на нарачателот.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.


Цената зависи од количината и типот на хартијата.


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top