За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА 2020

Календари по порачка

КАЛЕНДАРИ ПО НАРАЧКА,
се одличен начин за презентација преку целата година. Тие можат да служат за промовирање на нови производи, за објавување на вашите контактни информации пред јавноста, или за подарок на вашите верни коминтенти со кое ќе ја изразите вашата благодарност за соработката.

  Повеќе...
   

КАЛЕНДАРИ од масовно производство, на кои може да се допечати вашето лого и контакт информации.
Овој тип на календари имаат пониска цена, како и можност за порачка на помали количини, како на пример: 50, 100, 150.
Тука ќе најдете и честитки

Повелете, погледнете го Каталогот

Каталог Календари
   


РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ
,
- пенкала
- запалки
- саати
- чадори
- тефтери
- и друго

Повелете, погледнете го Каталогот

 

КАТАЛОГ погледнете тука!

Katalog-2.pdf

 


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top