За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

МЕМОРАНДУМИ

Висококвалитетните меморандуми во боја, се одличен начин да ги импресионирате вашите деловни партнери, да и дадете професионален изглед на Вашата кореспонденција, а со тоа и да ја промовирате Вашата компанија.

Одлични се, освен за дописи, и за различни извештаи, финансиски документи, а можеби и најважни при давањето на понуди.

Тука спаѓаат и фактурите и испратниците, како производ кој би требало да биде во пакет со меморандумите.

Дизајнот на меморандумите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

Најчесто се изработуваат на 80 гр. канцелариска хартија.
Димензијата е најчесто А4.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и во колку бои е печатењето.


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top