ПРОИЗВОДИ
За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

WEB & Хостирање

Рекламни материјали
   
АЕРО фото/видео

 

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

 

КОВЕРТИРАЊЕ

За претпријатија кои имаат потреба од големи количини на печатење на персонализирани писма со различна содржина и пакување во коверти.

Веќе имаме склучено договори за овој вид на услуга.

Оваа услуга се состои од:
- печатење на меморандуми (во една или повеќе бои)
- принтање на текст (за секое писмо различно)
- обезбедување на коверти
- печатење на ковертите со лого на фирмата и друго
- ковертирање
- испорака до пошта


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички

Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури / Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати

ВИП Хартиени нараквици

ВлезнициTop