За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


ФЛАЕРИ

разни флаери

Квалитетни флаери се едноставни за изработка кога имате вистински партнер. Ние ви нудиме избор и помош - за да постигнете извонредни резултати.

Сите наши флаери, од еднобојни до колорни се со висок квалитет на отпечаток. Истотака, ви нудиме и голем избор на хартии, како и на финална обработка. Тоа значи дека можат да бидат превиткани како што ќе посакате, а можат да бидат и пластифицирани.

Дизајнот на флаерите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

Димензијата се одредува по желба на нарачателот.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и типот на хартијата.


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top