За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

ДИПЛОМИ / СЕРТИФИКАТИ / БЛАГОДАРНИЦИ

сертификати, дипломи, благодарници

По секое завршено предавање, обука, конгрес, семинар и слично, би требало на учесниците да им се додели Диплома или Сертификат. Понекогаш, во одредени околности организаторот доделува и Благодарници.

На сите овие може веднаш и да се испишат имињата.

За основните и средните училишта пополнуваме (компјутерски) Свидетелства.

 

Дизајнот на овие документи е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата свеченост ќе и даде професионален изглед.

Се изработуваат на висококвалитетна хартија, најчесто кунздрук 250 гр., но, во опција може да бидат и разни модни картони со различни површински структури и бои. Димензијата се различни, најчесто А4.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината, димензијата и типот на хартијата.

E
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top