За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

ПЛАСТИЧНИ КАРТИЦИ

  • .NET картичка со чип
     

Висококвалитетните PVC пластични картички, се врвен начин да се промовирате себеси, Вашиот производ или фирма. Можат да бидат персонализирани (со лични податоци и слика) или општи:

- за вработените
- за членови на здруженија, клубови
- за VIP личности
- учесници на семинари, конгреси
- за промоции и попусти

Можат да бидат бели со печат во боја, како и црни, сребрени и златни
со печат во златна, сребрена или црна боја.

Дизајнот на картичите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

Димензијата изнесува 86х54 мм, (исто како банкарските кредитни картички).

Цената зависи од количината.


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top