За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

НАЛЕПНИЦИ

Висококвалитетните налепници, во боја, се одличен начин да ги импресионирате вашите контакти. Тие најчесто служат за да се промовирате себеси или Вашиот производ.

Тие можат да бидат во различни форми и димензии. Тука спаѓаат и налепниците за ЦД или ДВД.

За поголеми тиражи се прават и посебни штанц-алати за да се добие формата која се бара.

За помали тиражи се користат веќе готови форми (правоаголни, кружни, овални).

Дизајнот на налепниците е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и ќе добиете привлечни налепници.

Димензијата се одредува по желба на нарачателот.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и типот на хартијата, доработката - лакирање или пластифицирање и слично.
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top