За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


ПАПКИ

разни папки

Презентациските папки се многу едноставни. Тие ги содржат маркетинг материјалите и тие мора да изгледаат убаво, поради тоа. И изработката треба да биде лесна, зарем не?

За изработка на папки се користи 350-400 гр. биндек или кунздрук, со џепови од едната или од двете страни.

По печатењето, тие треба да се лакираат или да се пластифицираат, а за да добијат финален изглед, потребно е да поминат низ штанц-машина. За таа потреба се користат веќе готови штанц алати или, за уникатен изглед, се прават нови штанц-алати.

Дизајнот на папките е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален и уникатен изглед.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и типот на хартијата, доработката - лакирање или пластифицирање и слично.

EditRegion1EditRegion1
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top