За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 


ПОСТЕРИ И БАНЕРИ

     

Постерите се секојдневие во нашиот живот. Тие ја информираат јавноста за сите случувања или за нови производи. За таа цел се прават во различни големини и различен тираж.

Ние можеме да ви понудиме постери со големина А1, А2, Б2 формат, печатени во боја, на квалитетна хартија, во голем тираж.

Но и постери кои се наменети за ограничена и наменска потреба, како на пример, за продавници, бутици, салони, каде се доволни и неколку парчиња.

Истотака, изработуваме и мали постери и поздравни-информативни банери. Тие се со димензија од 32 см х макс.120 см. Тие можат да се користат за да информираат за попусти, намалувања на цени, реклама за одреден производ, како и да честитате по повод некој празник, Нова Година или слично. Можат да имаат и пластични лајсни за полесно закачување.

Можеме да направиме и постери за потребите на научните работници кои се користат еднократно за презентација при конгреси, семинари и друго.
Димензијата е најчесто 90 х 120 см,
но може да биде и секоја друга.

     

Дизајнот на постерите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите.
За овие потреби, можеме да извршиме и фотографирање на Вашите простории или производи.

Димензијата се одредува по желба на нарачателот.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.

Цената зависи од количината и типот на хартијата, доработката - лакирање или пластифицирање и слично.

 


 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top