За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

БУКМАРКЕРИ

Висококвалитетните букмаркери, во боја, се одличен начин да ја промовирате Вашата компанија, производ, училиште или случување (конгреси, семинари) кое го организирате..

Тие се најдоброто нешто за оние кои читаат книги, но, се и одличен начин за да се промовирате себеси или Вашиот производ, со реклама на задната страна од букмаркерот.

Дизајнот на букмаркерите е многу важен, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

Се изработуваат на висококвалитетна хартија, најчесто кунздрук 250 гр., но, во опција може да бидат и разни модни картони со различни површински структури и бои. Може да бидат еднострани или двострани. Пластифицирани или лакирани.
Димензијата е по желба и договор со нарачателот.

Печатењето за мали количини и за брзо време се извршува на квалитетна дигитална машина, а за поголеми количини на офсет машина.


Цената зависи од количината и типот на хартијата.

EditRegion1
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top