За ТРЕНЧ
Услуги
Контакт
 
КОНТАКТ

Бојан Тренчевски

Адреса на канцеларија:
          ТЦ Скопјанка, на кат, локал 40
          1000 Скопје

Адреса за поштенски пратки:
          бул. Видое Смилевски Бато 8в-2-12
          1000 Скопје

Тел. 02/ 2432-800
Моб. 070/ 33 87 47

e-mail: trench@t-home.mk
          info@trench-mk.com

Moже и на Skype.

На Google Maps како и на Андроид телефони побарајте: Тренч Принт


View Larger Map 

ПОГЛЕДНЕТЕ НА Google Street View


 

 

Top