За ТРЕНЧ

Услуги

Дизајн и подготовка
Печатење

Издаваштво
„Книгофакт“
Хибридна пошта

Хостирање

plavoaero Рекламни материјали
   
plavoreklamno АЕРО фото/видео

 

Контакт

 

Ако ви се допаѓа страницава и ако сте задоволни од соработката...  

 

CD & DVD

CD & DVD

Во денешно време ЦД-то или ДВД-то како носачи на аудио и видео податоци се многу честа појава. Без ралика дали можеби е тоа и претставување на фирмата или претставување на вашите производи или услуги.

Ние ви нудиме изработка на ЦД-а или ДВД-а. Во оваа услуга спаѓа:
- набавка на празно ЦД/ДВД
- режење на истото
- дизајн-подготовка и печатење директно на ЦД/ДВД
- дизајн-подготовка и печатење на другите пропратни картончиња
- опаковка - пластична, хартиена, картонска

Дизајнот на електронските носачи на аудио и видео е многу важен, како надворешниот, така и внатрешниот, т.е. изгледот како тоа се прикажува на телевизорите или компјутерите, па затоа дизајн студиото при ТРЕНЧ ќе ви понуди квалитетни идеи кои ќе ве одвојат од другите и на Вашата организација ќе и даде професионален изглед.

E
 

Визит карти, ИД картици
Пластични картички
Покани
Честитки
Букмаркери
Флаери
Меморандуми
Фактури/Испратници
Брошури, Семинарски
Списанија, Каталози

Тефтери / Нотеси
Книги

Папки
Постери
Календари
Налепници
Коверти
Декларации

ЦД/ДВД
Дипломи / Сертификати
Хартиени нараквици
Влезници

 

Top